Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor! | Mimarlık | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

MİMARLIK

Ulusal Staj Programı Başvuruları Devam Ediyor!

Gençlerimizin fırsat eşitliği çerçevesinde ve liyakat esaslarına uygun olarak kamu kurumları ve özel sektör kuruluşlarınca sunulan staj olanaklarından faydalanmasını sağlamak adına Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından Ulusal Staj Programı (USP) başlatılmıştır.

Program’a başvuru yapan öğrenciler; eğitim hayatları boyunca sergiledikleri performans, becerilerini arttırmaya yönelik gerçekleştirdikleri çalışmalar ve başarıları göz önünde bulundurularak akademik/mesleki, sanatsal/sosyal ve sportif yeterlik puanları üzerinden değerlenmektedir. İşverenler ise öğrencilere, kimlik bilgilerini görmeden söz konusu yeterlik alanlarında aldıkları puanlar üzerinden staj teklifi göndermektedir.

Tüm kamu kurumları stajyer istihdamını “Ulusal Staj Programı” kapsamında gerçekleştirecektir. Ulusal Staj Programı başvuruları 31.03.2022 tarihine kadar https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresi üzerinden yapılacaktır.