2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitimi Duyurusu | Mimarlık | Hasan Kalyoncu Üniversitesi

MİMARLIK

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Eğitimi Duyurusu

Üniversitemiz, 2020-2021 Güz döneminde hibrit (karma) eğitim modelini uygulayacağını açıklamıştır. Bu kapsamda Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültemizde teorik derslerin tamamı uzaktan eğitimle yapılacaktır.

Uygulamalı derslerin ise büyük çoğunluğu kampüste üniversite pandemi kurulunun kararıyla her türlü hijyen tedbirleri alınarak yüz yüze yapılacaktır. Dersliklerde bulunan öğrencilerle yüz yüze eğitim yapılırken, bu  dersler eşzamanlı olarak sanal sınıf üzerinden de yapılacaktır. Yüz yüze yürütülecek dersler için öğrencilerimize iki tercih sunulacaktır.

• Kampüse gelerek sınıf yoğunluğu seyreltilmiş sınıflarda yüz yüze eğitime katılmak,
  • Dersliklerde yapılan dersleri eşzamanlı olarak uzaktan eğitim imkanıyla takip ederek derslere katılmak.

Eğitim, öğrencilerin aktif katılımlarını desteklemeye yönelik yöntemlerle ve karşılıklı etkileşimli bir şekilde yürütülecektir.

Dekanlığımız, eğitim detaylarına ilişkin bilgileri en geç 28 Eylül tarihinde açıklayacaktır.

22.09.2020

Prof. Dr. E. Görün ARUN